International Psycho-Oncology Society a publicat o serie de 10 prezentari finantate de European School of Oncology (ESO). O parte dintre acestea au fost traduse si in limba romana cu sprijinul Romanian Association for Services and Communication in Oncology (APSCO) si Asociatia Romana de Psihooncologie (ASRPO).

Managementul comportamentului suicidar la pacientii cu cancer

Link RO: http://docs.ipos-society.org/education/core_curriculum/ro/WatsonGrassi_suicide/story_html5.html

Se ofera certificat doar pentru membri IPOS. https://ipos-society.org/modules/romana

 

Psih. Mădălina Simion

Psiholog clinician; neuropsiholog la Centrul de excelență MindCare din MedLife

S-a specializat in evaluarea complexa psihologica si neuropsihologica a copiilor, adolescentilor si adultilor cu afectiuni medicale (ADHD, anxietate, intarzieri in dezvoltare, tulburari genetice, tumori cerebrale, epilepsie, hidrocefalie, traumatisme cranio-cerebrale, etc) in vederea psihodiagnosticului.

A urmat o formare de 450 de ore teoretice si 500 de ore de practica in neuropsihologie clinica (Máster en Neuropsicología Clínica, Instituto Superior de Estudios Psicológicos (ISEP), acreditat de Consiliul General de Psihologie din Spania pentru specializarea in neuropsihologie clinica, program ce indeplineste ghidurile internationale de instruire ale Conferintei din Huston pentru acreditarea de psiholog expert in neuropsihologie clinica in Spania.

Interese profesionale: mapare corticala intraoperatorie, fMRI, functionare executiva

Website pentru promovarea neuropsihologiei

PSIHOLOGIE CLINICA | NEUROPSIHOLOGIE © 2015 - 2021